ua en ru

Управління НАБУ в Західній Україні повноцінно запрацює в середині вересня

Управління НАБУ в Західній Україні повноцінно запрацює в середині вересня Фото: директор Львівського теруправління НАБУ Тарас Лопушанський (Zik.ua)

Директор Львівського територіального управління НАБУ назвав головні завдання

Управління Національного антикорупційного бюро в Західній Україні повноцінно запрацює в середині вересня. Про це в інтерв'ю Zik.ua повідомив директор Львівського територіального управління НАБУ Тарас Лопушанський.

"Думаю, що (Львівське територіальне управління почне працювати, - ред.) в середині вересня, а, може, навіть швидше, головні фахівці приступлять до роботи. Детективи - у жовтні", - зазначив Лопушанський.


Також він назвав основні завдання управління НАБУ в Західній Україні.

"У першу чергу, це контрабанда. Не менш важливою є боротьба з незаконною вирубкою лісів, встановлення тих топ-чиновників і топ-правоохоронців, які сприяють цьому. Третім ключовим напрямком буде боротьба з корупцією в правоохоронній та судовій системах", - додав Лопушанський.

Нагадаємо, раніше НАБУ створило управління у Західній Україні, до юрисдикції якого увійдуть 8 областей. Управління буде займатися боротьбою з контрабандою в регіоні.