ua en ru

Ультрас заявляють про готовність пікетувати офіси "Батьківщини"

Футбольні фанати вважають Юлію Тимошенко винною в дестабілізації ситуації в країні поряд з Путіним. На думку ультрас, лідер партії "Батьківщина" планує зірвати президентські вибори.

"Ми були обурені, коли Тимошенко заявила про те, що другого травня в Одесі міліція відпрацювала добре. Ми їй цього не пробачимо. Тоді "колорадами" і міліцією були вбиті кілька наших братів - футбольних фанатів", - говорить Володимир Каменєв, який також виходив на захист мирних демонстрантів в Одесі.

Як стверджують футбольні фанати, саме ця заява кандидата на пост Президента Юлії Тимошенко, і "підірвала" їх співтовариство. На їхню думку, таку позицію може зайняти лише людина, яка підтримує тоталітарний режим і Путіна. Тепер на матчах на відомому плакаті з абревіатурою ПТН використовується ще й абревіатура ЮВТ.

Футбольні фанати попереджають, що не допустять побудови політичної кар'єри на крові. "У нас є підозра, що Тимошенко спробує зірвати вибори і тим самим утримати владу в руках своєї політичної сили. У тому разі, якщо це станеться, я гарантую, що ми будемо мітингувати під офісами БЮТ по всій країні", - повідомив один з агресивно налаштованих ультрас в соцмережах.

Нагадаємо, між фанами різних українських клубів діє перемир'я заради єдності країни.