ua en ru

"Укртрансгаз" впровадив антикорупційну програму

"Укртрансгаз" впровадив антикорупційну програму Фото: "Укртрансгаз" впровадив антикорупційну програму

Програма встановлює комплекс правил, стандартів та процедур щодо виявлення та протидії корупції в діяльності компанії

ПАТ "Укртрансгаз" на виконання закону України від 14 жовтня 2014 року №1700-VII "ПРО запобігання корупції" впровадив антикорупційну програму. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Антикорупційна програма встановлює комплекс правил, стандартів та процедур щодо виявлення, протидії та запобігання корупції в діяльності компанії.

"Метою такої програми є попередження, запобігання та протидія корупційним правопорушенням і порушень, пов'язаних з корупцією шляхом впровадження в Суспільстві ефективних антикорупційних стандартів (етичні стандарти, запобігання конфлікту інтересів, декларування майна, доходів, витрат і зобов'язань фінансового характеру, викриття корупції, доступ до інформації) та створення якісних механізмів їх дотримання з застосуванням положень чинного антикорупційного законодавства України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, протягом травня-липня для підготовки газотранспортної системи до опалювального сезону витрачено 119 млн грн, що становить 35% від загального плану фінансування робіт, які повинні бути закінчені до початку жовтня.