ua en ru

"Укртрансгаз" з 1 квітня вводить нові тарифи на транспортування газу

Оператор вітчизняної газотранспортної системи України "Укртрансгаз" з 1 квітня вводить нові тарифи на послуги транспортування газу магістральними трубопроводами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Згідно з постановою НКРЕКП №503 від 03 березня 2015 року, загальний тариф на транспортування природного газу встановлено у розмірі 656,20 грн за тисячу кубічних метрів без урахування податку на додану вартість", - йдеться в повідомленні.

Регулятор також встановив середньозважений тариф на транспортування газу магістральними трубопроводами "Укртрансгазу" - 294,40 грн за тисячу кубічних метрів без урахування податку на додану вартість.

Середньозважений тариф на транспортування природного газу магістральними трубопроводами для споживачів, власні газопроводи яких безпосередньо підключені до магістральних газопроводів, у розмірі 615,10 грн за тисячу кубічних метрів без урахування податку на додану вартість.

Середньозважений тариф на транспортування природного газу розподільними трубопроводами - 361,80 грн за тисячу кубічних метрів без урахування податку на додану вартість.

Середньозважений тариф на поставку природного газу - 90,30 грн за тисячу кубічних метрів без урахування податку на додану вартість.

Нагадаємо, "Укртрансгаз" з 1 січня 2014 р. ввів нові тарифи на послуги з транспортування природного газу магістральними трубопроводами.