ua en ru

В "Укртелекомі" заявили про масову атаку на магістральні канали на сході України

В "Укртелекомі" заявили про масову атаку на магістральні канали на сході України Фото: "Укртелеком"

У абонентів Дніпра та області був відсутній міжміський зв'язок, а в Донецькій області немає доступу в інтернет

Магістральні канали "Укртелекому", що забезпечують зв'язком схід України, сьогодні вночі зазнали масової атаки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор з корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов.

"Сьогодні вночі магістральні канали "Укртелекому", що забезпечують зв'язком схід України, зазнали масової атаки. О 01:11 неподалік Новомосковська в двох місцях перерізаний канал Новомосковськ - Павлоград, а о 04:04 у Дніпрі в кабельному колодязі перебиті кабелі ділянок Дніпро-Кринички та Дніпро - Кам'янське", - написав він.

Як повідомляється, через пошкодження кабелю у абонентів Дніпра та області був відсутній міжміський зв'язок, на даний момент його відновили. Крім того, у абонентів Донецької області (підконтрольна територія) і, зокрема, в Маріуполі та Краматорську, спостерігається відсутність доступу в інтернет.

"На жаль, близько 11 години було нове пошкодження на дільниці Волноваха-Мар'їнка в результаті чого термін ремонту доступу в інтернет для абонентів Донецької області зрушився на кілька годин", - додав він.

Сьогодні вночі магістральні канали Укртелеком, забезпечують зв'язком схід України, зазнали масової атаці. У 01.11...

Опубліковано Mikhail Shuranov 11 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укртелеком" повністю припинив роботу на окупованій частині Донбасу.