ua en ru

"Укрпошта" планує заощадити на тендерах 50 млн гривень

"Укрпошта" планує заощадити на тендерах 50 млн гривень Фото: держпідприємство "Укрпошта"

Крім того, підприємство має намір розширити сервіси для своїх клієнтів

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" планує заощадити на тендерах близько 50 млн гривень у річному обчисленні. Про це заявив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, повідомляє прес-служба підприємства.

"За результатами проведеного аналізу, держпідприємство вже зекономило значні кошти. Економія або додатковий заробіток "Укрпошти", тільки на тендерах складе не менше 50 млн гривень у річному обчисленні. Ми також активно працюємо над тим, щоб і надалі підвищувати ефективність використання ресурсів", - заявив Смілянський.

За його словами, підприємство здійснило значні зрушення у чотирьох ключових напрямках: проведено ретельний аналіз усіх аспектів роботи підприємства; виконано значний обсяг робіт по поверненню підприємству неефективно витрачених коштів (у тому числі в рамках тендерних процедур); розпочато розширення і поглиблення сервісів, які надає "Укрпошта" своїм клієнтам; призначено нову команду керівництва підприємства

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лише 20% офісів Державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта" комп'ютеризовані.