ua en ru

"Укроборонпром" підписав ряд угод про співробітництво з Польщею і США

"Укроборонпром" підписав ряд угод про співробітництво з Польщею і США Фото: "Укроборонпром"

"Укроборонпром" підписав домовленості з американською компанією Textron Systems і польської WB Electronics

ДК "Укроборонпром" сьогодні, 22 вересня, в ході міжнародної виставки "Зброя та безпека-2015" підписав ряд домовленостей з американською компанією Textron Systems і польської WB Electronics. Про це йдеться в повідомленні прес-служби українського підприємства.

"Нові проекти повинні посилити обороноздатність України і ВСУ сучасним озброєнням, зокрема, новітніми безпілотниками і важкою бронетехнікою. Згідно з домовленостями, підприємства "Укроборонпрому" будуть співпрацювати з американською компанією Textron у сфері виробництва важкої броньованої техніки. Зокрема, відбулися переговори щодо глибокої модернізації машин HMMWVs "Хамві" саме для української армії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ДП "Антонов", який входить до складу "Укроборонпрому", домовився про сутрудничестве з і польською компанією WB Electronics. Згідно з підписаною сторонами меморандуму, Україна буде використовувати технології польської компанії в розробці нового тактичного безпілотного авіаційного комплексу для ЗСУ.

Нагадаємо, за останній рік ДК "Укроборонпром" виготовив і передав армії 3936 одиниць нового і модернізованого зброї, а також військової техніки.