ua en ru

В "Укрнафті" назвали суму боргу перед держбюджетом

В "Укрнафті" назвали суму боргу перед держбюджетом Фото: "Укрнафта" нарощує відрахування в бюджет (УНІАН)

Борг компанії перед державним бюджетом становить 12,2 млрд гривень

Прострочений податковий борг публічного акціонерного товариства "Укрнафта" перед державним бюджетом становить 12,2 млрд гривень. Про це йдеться в повідомленні компанії Facebook.

"За станом на 31 серпня 2017, прострочений податковий борг "Укрнафти" склав 12,2 млрд гривень. Ця сума включає в себе 11,3 млрд гривень основного боргу по ренті, ПДВ і податок на прибуток + відсотки за розстрочку. Також він включає 885 млн гривень простроченого податкового боргу СД 999/97, де "Укрнафті" належить 49,9%", - інформує повідомлення.

Згідно інформації в повідомленні, сума простроченого податкового боргу в 12,2 млрд гривень не змінюється з кінця 2016 року.

"Якщо до неї (сумі боргу, - ред.) додати поточні податкові зобов'язання на кінець серпня, які ми враховуємо, як борг перед бюджетом, але тушкуємо вчасно - заборгованість складе близько 13,2 млрд гривень", - йдеться в повідомленні.

Прочитали новину про зростання податкового боргу з нібито 13,6 млрд грн., до нібито 15,7 млрд грн. При цьому, журналісти...

Опубліковано ПАТ «Укрнафта» 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше ПАТ "Укрнафта" з початку року перерахувала до бюджетів всіх рівнів 6,5 млрд гривень податків та зборів, що на 2,4 млрд гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року. Як повідомляється, у липні відрахування до бюджету склали 816,3 млн гривень