ua en ru

"Укрнафта" обрала трьох нових членів правління

"Укрнафта" обрала трьох нових членів правління Фото: "Укрнафта"

На засіданні наглядової ради "Укрнафти" були прийняті рішення про зміни у складі правління

ПАТ "Укрнафта" сьогодні, 26 листопада, на засіданні наглядової ради, обрала трьох нових членів правління. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАК "Нафтогаз України".

На засіданні були прийняті рішення про зміни у складі правління "Укрнафти". Зокрема, достроково припинено повноваження членів правління Михайла Бакуненко, Михайла Гнипа, Олексія Куща і Наталії Долиною. Повноваження Володимира Пустоварова було вирішено достроково припинити з 22 грудня 2015 року. Інформація про трьох нових членів правління буде оприлюднено після підписання контрактів.

"Також наглядова рада обрала ТОВ Аудиторська фірма "ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)" для проведення незалежного аудиту фінансової звітності Товариства. На засіданні був заслуханий звіт голови правління "Укрнафти" Марка Роллінза про фінансовий стан Товариства та причини формування заборгованості перед державним бюджетом України", - йдеться в повідомленні.

Правлінню було доручено залучити незалежного аудитора для проведення перевірки окремих аспектів фінансово-господарської діяльності "Укрнафти".

Нагадаємо, голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінз звернувся до прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з пропозицією щодо ключових питань, що стосуються діяльності компанії, а також виплати податкового боргу компанії.