ua en ru

В "Укргазвидобуванні" заявляють про блокування рахунків компанії

В "Укргазвидобуванні" заявляють про блокування рахунків компанії Фото: газопровід (twitter.com/NAB Ukraine)

"Укргазвидобування" просить ДВС розблокувати рахунки компанії

Рахунки ПАТ "Укргазвидобування" продовжують бути заарештованими протягом більш ніж тижня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції було видано постанову від 30 травня 2017 щодо арешту рахунків ПАТ "Укргазвидобування". Причиною стала спроба ТОВ "Арабська енергетичний альянс" заволодіти коштами компанії у розмірі 231, 6 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що постанову було прийнято на підставі рішення Господарського суду м. Києва від 24 травня. Як наслідок, 31 травня рахунки товариства були заарештовані.

Згідно з інформацією прес-служби, "Укргазвидобування" подало в Державну виконавчу службу постанову Київського апеляційного господарського суду про прийняття апеляційної скарги для того, щоб зняти всі арешти і закрити виконавче виробництво.

"Однак, рахунки "Укргазвидобування" досі залишаються заарештованими", - констатують у компанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 31 травня 2017 року "Укргазвидобуванню" стало відомо, що відділом примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції було видано постанову від 30 травня 2017 року про арешт коштів компанії.