ua en ru

"Укренерго" презентувало звіт щодо якості енергопостачання в 2017

"Укренерго" презентувало звіт щодо якості енергопостачання в 2017 Фото: "Укренерго" (УНІАН)

Звіт за стандартами GRI необхідний для інтеграції "Укренерго" до європейської мережі

Національна енергогенеруюча компанія "Укренерго" за минулий рік передала до енергомережі 113,8 кВт/год електричної енергії. Про це йдеться в фінансовому звіті компанії за 2017 рік.

Відзначимо, "Укренерго" є першою державною компанією, яка підготувала звіт за стандартами Global Reporting Initiative (Глобальна ініціатива зі звітності). У компанії уточнили, що така звітність необхідна для інтеграції до ENTSO-E (Європейської мережі системних операторів передачі електроенергії).

Згідно зі звітом, "Укренерго" за минулий рік передало в енергомережі 113,8 кВт/год електричної енергії, на підприємствах компанії працюють 9,5 тис. осіб (на оплату праці витратили 1,7 млрд гривень). Зазначимо, документ також містить дані про результати діяльності за рік в динаміці у ключових сферах. Крім того, в ньому відображені питання надійності та безпеки енергопостачання, стратегічного розвитку підприємства, інтеграції української енергосистеми до ENTSO-E, прозорості закупівель, впливу на навколишнє середовище та енергозбереження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін скоригував фінплан "Укренерго" на 2018 рік зі зниженням прибутку.