ua en ru

"Укренерго" обрало нового керівника

"Укренерго" обрало нового керівника Фото: "Укренерго" обрало нового керівника

Ним став Сергій Зуєв

25 травня Номінаційний комітет Мінекономрозвитку (Комітет з призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств) обрав Сергія Зуєва на посаду керівника ДП "Укренерго". Про це повідомляє прес-служба міністерства.


Як йдеться у повідомленні, відбір проходив у два етапи. На першому етапі комісія заслухала презентації 29 учасників. До складу комісії увійшли голова Олексій Юрченко (генеральний директор HR-компанії "Hudson") та члени комісії-представники органів державного управління.

24 травня Номінаційний комітет в оновленому складі переважною більшістю голосів обрав Сергія Зуєва кандидатом на посаду керівника ДП "Укренерго".

Згідно з повідомленням, до оновленого складу Номінаційного комітету увійшли Степан Кубів (Перший віце-прем'єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України), Ігор Насалик (Міністр енергетики та вугільної промисловості України), Олександр Данилюк (Міністр фінансів України), Володимир Омелян (Міністр інфраструктури України ), Тарас Кутовий (Міністр аграрної політики та продовольства України), а також міжнародні експерти - Шевка Аджунер (Директор представництва ЄБРР в Україні), Юрій Логуш (Президент Київської школи економіки), Чімяо Фан (Директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови ) Шемета (бізнес-омбудсмен), Руфат Алімарданов (Регіональний менеджер в Україні і Білорусі в Міжнародної фінансової корпорації)

Крім того, у своєму повідомленні Мінекономрозвитку заявляє про те, що інформація про участь у конкурсному відборі Володимира Семеніхіна і Романа Бондаря не відповідає дійсності.

Як повідомлялося раніше, "Укренерго" розділила енергосистему Донбасу.