ua en ru

Укравтодор допускає неконцесійну модель будівництва дороги Львів-Краковець.

Укравтодор допускає використання неконцесійної моделі будівництва автодороги Львів-Краковець в рамках підготовки до проведення футбольного Чемпіонату Європи 2012 р. Про це журналістам повідомив сьогодні голова Укравтодору Вадим Гуржос, передає кореспондент РБК-Україна. "Є три варіанти подальшого розвитку подій. Перший передбачає розрив концесійного договору із "Трансмагістралью" і проведення нового концесійного конкурсу. Другий варіант - це якщо вони зможуть залагодити корпоративний конфлікт між засновниками і припинити процедуру банкрутства. В цьому випадку, вони повинні надати нам нові пропозиції (з концесії) і, якщо ми визнаємо їх допустимими, то винесемо на розгляди уряду. Третій варіант - відмова від концесії і будівництво автодороги за кошти бюджету, шляхом надання держгарантій", - сказав В.Гуржос.

Нагадаємо, 28 вересня Укравтодор повідомив компанію "Трансмагістраль" про розрив договору концесії на будівництво автодороги Львів-Краковець.
Нагадаємо, 24 червня ц.р., Кабмін доручив Укравтодору провести переговори з компанією "Трансмагістраль" на предмет виконання концесійного договору з будівництва автодороги Львів - Краковець, у зв'язку з банкрутством "Трансмагістралі".