ua en ru

"Укравтодор" планує виділити більш ніж 1 млрд гривень на ремонт автодороги в Миколаївській області

"Укравтодор" планує виділити більш ніж 1 млрд гривень на ремонт автодороги в Миколаївській області Фото: Славомир Новак, голова "Укравтодору" (РБК-Україна)

Загальна протяжність автодорогм більше 100 км

Керівник Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") Славомир Новак заявив, що на ремонт автомобільної дороги Н-11 Дніпропетровськ - Миколаїв (через р. Кривий Ріг) в межах Миколаївської області необхідно виділити 1,107 млрд гривень. Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Повідомляється, що після проведення ремонтних робіт в 2017 році на 23 кілометри, які забезпечені фінансуванням, залишається необхідність у ремонті ремонтованих ділянок автодороги Н-11 загальною протяжністю 100,7 км з орієнтовним обсягом фінансування 1,107 млрд гривень.

Зазначено, що автомобільна дорога Н-11 Дніпропетровськ - Миколаїв (через м. Кривий Ріг) в межах Миколаївської області побудовано у 60-80 роки з конструкцією дорожнього одягу повністю втратила несучу здатність.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") і китайська компанія CRBC (China Road and Bridge Corporation) підписали меморандум про співпрацю при реконструкції дороги М-14/Е-58 Одеса-Миколаїв-Херсон.