ua en ru

"Укравтодор" оголосив тендер на будівництво прикордонних доріг на 2 млрд гривень

"Укравтодор" оголосив тендер на будівництво прикордонних доріг на 2 млрд гривень Фото: Володимир Гройсман

Переможець буде визначений через систему Prozorro

"Укравтодор" оголосив тендер на будівництво прикордонних доріг на суму 2 млрд гривень. Про це сьогодні в ході засідання уряду повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Укравтодор" оголосив тендер на 2 млрд грн на прикордонну інфраструктуру. Це прикордонні дороги на п'яти пунктах перетину з Європейським союзом у Львівській області та один пункт у Волинській області. Зараз почнуться тендерні процедури і переможець буде визначений через систему Prozorro ", - повідомив голова уряду.

Нагадаємо, Гройсман повідомив, що на будівництво і ремонт українських доріг спрямовано 5,6 млрд гривень податкових зборів.

Раніше прем'єр повідомляв, що Кабінет міністрів України має намір скерувати 5 млрд гривень, які отримані від спецконфіскації, на дорожні роботи. Також раніше він анонсував чергову хвилю аудиту дорожнього господарства України. "У першій половині червня буде ще один аудит якості доріг. Зробимо висновки. Якщо хто не зрозумів - будемо говорити про завдання збитків державі, будемо вимагати порушення кримінальних справ і реальних заходів від правоохоронної системи", - сказав Гройсман.