ua en ru

"Укравтодор" до 28 жовтня має намір завершити план підготовки до зими

"Укравтодор" до 28 жовтня має намір завершити план підготовки до зими Фото: "Укравтодор"

Відомство має намір провести аналіз проблем, які виникли на дорогах минулого року

"Укравтодор" до 28 жовтня має намір виконати план по підготовці до осінньо-зимового періоду. Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив т.в.о. голови "Укравтодору" Євген Барах, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми на сьогоднішній день за останні три місяці майже повністю погасили заборгованість за сіль за 2014-2015 рр.. і вийшли на прямі взаємовідносини з постачальниками. Сьогодні готуються відповідні договори, та сіллю будемо забезпечені в повному обсязі", - сказав він.


За словами глави "Укравтодору", відомство має намір провести аналіз проблем, які виникли на дорогах в осінньо-зимовий період в минулих роках для усунення їх у майбутньому.

"По іншим матеріалам поки що все йде в плановому режимі... Ми зі свого боку готуємо аналітичні матеріали по кожній області, дивимося, які проблеми у нас були в попередні роки в 2014, 2015-му по кожному регіону, особливо з південними регіонами. Проведемо нараду по "Укравтодору", доповімо, що необхідно для усунення тих чи інших проблем і до 28 жовтня цього року буде забезпечено виконання всіх планів, необхідних для належної підготовки до осінньо-зимового періоду", - зазначив Барах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укравтодор" буде контролювати виконання ремонту на дорогах за допомогою камер.