ua en ru

Для України важливе продовження співпраці з МВФ, - Чурій

Для України важливе продовження співпраці з МВФ, - Чурій Фото: Олег Чурій (Julia Berezovska / Press office NBU)

Співпраця з МВФ є важливою для України не лише до кінця наступного року, але й за новою програмою

Для України важливе продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ). Про це заявив заступник голови Національного банку України Олег Чурій в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє прес-служба НБУ у Facebook.

Так, за словами Чурія, співпраця з МВФ є важливою для України не лише до кінця наступного року, але й за новою програмою.

"Для України вкрай важливе продовження співпраці з МВФ. І продовження не тільки до кінця наступного року, а й нова програма, тому що це запорука проведення реформ, фінансової і макроекономічної стабільності", - заявив Чурій.

#interview У жовтні вперше з початку 2015 року населення купило у банків більше валюти, ніж продало їм. Це пов'язане з в...

Опубліковано Національний банк України 13 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національний банк очікує надходження наступного траншу Міжнародного валютного фонду за програмою розширеного фінансування EFF у I кварталі 2018 року. Всього, за прогнозами НБУ, протягом наступного року від МВФ надійде 3,5 млрд доларів. Це також зробить можливим отримання кредиту від Світового банку на суму 0,5 млрд доларів.