ua en ru

В Україну сьогодні прибуде командувач сухопутних військ Канади Винник

В Україну сьогодні прибуде командувач сухопутних військ Канади Винник Фото: канадський командувач Підлогу Винник відвідає Україну

У понеділок Пол Винник проінспектує канадських інструкторів, які проводять підготовку українських підрозділів під Львовом

В Україну сьогодні, 12 листопада, прибуде командувач сухопутних військ Збройних сил Канади, генерал-лейтенант Пол Винник. Про це повідомив у Twitter посол Канади в Україні Роман Ващук.

"Завтра будемо вітати генерала Винника, командувача канадської армії, з візитом в Україні", - написав посол.

Як повідомляє видання "Щоденний Львів", у понеділок, 14 листопада, Винник відвідає Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Яворівському районі Львівської області.

Він проінспектує канадських інструкторів, які проводять підготовку українських підрозділів за програмою Об'єднаної багатонаціональної тренувальної групи в рамках практичних занять.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України розпочала роботу група іноземних радників стратегічного рівня із Сполучених Штатів Америки, Великої Британії, Канади та Литовської Республіки.