ua en ru

В Україну прибудуть дві групи канадських військових інструкторів, - Полторак

В Україну прибудуть дві групи канадських військових інструкторів, - Полторак Фото: Степан Полторак

Канадські інструктори проведуть тренінги для ЗСУ в рамках програми "UNIFIER"

В Україну прибудуть дві групи військових інструкторів з 4 дивізії сухопутних військ Канади. Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак в Facebook.

Полторак повідомляє, що сьогодні українська делегація відвідала канадську військову базу Петавава, де ознайомилися із діяльністю бази підтримки 4 дивізії ЗС Канади Canada Force Base Petawawa, матеріально-технічною базою і новими зразками озброєння і техніки. Канадські військові розповіли про існуючу систему професійного відбору та навчання.

"Командир 4 дивізії Сухопутних військ Канади бригадний генерал Стівен Кадден розповів, що протягом наступного року 2 групи по цій дивізії будуть відправлені в Україну для проведення тренінгів з військовослужбовцями ЗСУ в рамках програми "UNIFIER", - повідомив Полторак.

Сьогодні українська делегація відвідала канадську військову базу Петавава, ознайомилися з діяльністю бази підтримки 4 ді...

Опубліковано Степан Полторак 5 квітня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що Полторак і віце-президент канадської комерційної корпорації ССС Камерон Мак Кензі сьогодні, 4 квітня, під час зустрічі в Оттаві обговорили перспективи співробітництва між країнами.