ua en ru

Україну з початку 2016 року вже 18 разів відвідувала технічна місія МВФ

Україну з початку 2016 року вже 18 разів відвідувала технічна місія МВФ Фото: Україну з початку 2016 року вже 18 разів відвідувала технічна місія МВФ

Продан заявив про готовність до подальшої співпраці з МВФ

З початку 2017 року Державну фіскальну службу (ДФС) вже відвідали дві технічні місії Міжнародного валютного фонду (МВФ), а протягом 2016 року таких місій було 16. Про це заявив в.о. голови ДФС Мирослав Продан під час зустрічі з представниками МВФ на чолі з керівником місії МВФ в Україні Роном вад Роденом.

"Ми готові до подальшої плідної співпраці з Міжнародним Валютним Фондом та вважаємо рекомендації, які сьогодні пропонує нам місія МВФ, ключовим фактором у реформуванні фіскальної служби", - зазначив Продан.

Зазначено, що Продан поінформував представників місії МВФ про те, що на даний момент заробітна плата митників збільшена вдвічі, завдяки фінансовому ресурсу, отриманому при 10% перевиконанні індикативів з забезпечення митних платежів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україну прибула чергова місія Міжнародного валютного фонду.

Темою консультацій стане пенсійна і земельна реформи, а також реформування Державної фіскальної служби та Національного банку України.