ua en ru

В Україну 11 липня приїде технічна місія МВФ

В Україну 11 липня приїде технічна місія МВФ Фото: Міжнародний валютний фонд

Як зазначається, Насиров і Торо обговорили візит Технічної місії Податково-бюджетного департаменту Фонду в Україну

В Україну 11 липня приїде технічна місія Міжнародного валютного фонду (МВФ). Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України (ГФС).

Як зазначається, в рамках 20 засідання Генеральної Асамблеї Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (IOTA) в Бухаресті (Румунія) голова ГФС Роман Насиров зустрівся з начальником Управління податкового адміністрування Податково-бюджетного департаменту МВФ Хуаном Торо.


Під час зустрічі сторони торкнулися теми реформування фіскальної служби і перспектив подальшого співробітництва України з МВФ. Крім того, Насиров і Торо обговорили черговий візит Технічної місії Податково-бюджетного департаменту Фонду в Україну, який відбудеться в понеділок, 11 липня.

"Ми розуміємо, що проведення реформ є важливим чинником стійкого зростання України та запорукою майбутньої макроекономічної стабільності. Державна фіскальна служба реалізує ряд необхідних реформ, які були узгоджені з МВФ і є необхідною умовою для отримання фінансової підтримки з боку організації", - заявив Насиров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МВФ прогнозує уповільнення темпів зростання економіки Європи через Brexit.