ua en ru

Українське "Радіо-Ера" достроково припинило співпрацю з "Голосом Росії"

ТОВ "Телерадіокомпанія "Радіо-Ера" достроково припинило співпрацювати з російською державною радіостанцією "Голос Росії".

ТОВ "Телерадіокомпанія "Радіо-Ера" достроково припинило співпрацювати з російською державною радіостанцією "Голос Росії". Про це повідомляє прес-служба "Радіо-Ера ФМ".

"Керівництво "Радіо-Ера" прийняло рішення достроково розірвати договірні зобов'язання з "Голосом Росії", з огляду на складну політичну ситуацію в Україні, коли однією із сторін конфлікту, діяльність якої спрямована на знищення української державності, виступає саме Російська Федерація. Питання про припинення трансляції спільного проекту постало з перших днів російської агресії проти України, але вимагало певного часу на юридичні процедури, щоб унеможливити правові та матеріальні санкції на адресу "Радіо-Ера", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначають у прес-службі, під час прийняття відповідного рішення було враховано численні побажання радіослухачів про зняття з ефіру програм російського виробництва, а також зауваження Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.