ua en ru

Український турпотік до Туреччини може зрости мінімум в 1,5 рази

Український турпотік до Туреччини може зрости мінімум в 1,5 рази Фото: український турпотік до Туреччини може зрости мінімум в 1,5 рази (report.az)

Попит українців на відпочинок у Туреччині зростає

Український туристичний потік в Туреччину в 2017 році може зрости мінімум в 1,5 рази. Про це стало відомо за підсумками Глобального міжнародного наради з питань MICE-ринку - Знайшли Global Workshop.

"Україна - один з постійних партнерів Туреччини. Ми дуже цінуємо високий інтерес українських туристів до регіону і вважаємо, що Україна збереже позицію лідера турпотоку в регіоні і в 2017 році. Поряд з Росією, Індією і Кіпром, Україна також залишається лідером турпотоку і нашим пріоритетним партнером і в діловому туризмі" - заявив губернатор провінції Анталія Мюнир Каралоглу.

Крім того, за словами керуючого партнера Знайшли Global Бунята Озпака, попит українців на відпочинок у Туреччині зростає.

Нагадаємо, з 1 червня 2017 року угоду про поїздки громадян України і Туреччини за внутрішніми паспортами у вигляді ID-карт вступило в силу. Президент України Петро Порошенко заявив, що тепер для поїздок до Туреччини українцям не потрібні навіть внутрішні паспорти.