ua en ru

Український фондовий ринок завтра відновить роботу

Український фондовий ринок завтра відновить роботу Фото: хакерська атака (Pixabey)

Укладення біржових контрактів буде можливо після відновлення роботи клірингово-розрахункової інфраструктури ринку цінних паперів України

Український фондовий ринок завтра, 30 червня 2017 року, відновить свою роботу. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Фондова біржа ПФТС".

"Після вимушеної відміни торгів 29.06.2017 року, у зв'язку зі збоями в роботі клірингово-розрахункової інфраструктури ринку цінних паперів України, повідомляємо про відновлення торгів 30.06.2017года на ринку котирувань і ринку РЕПО з метою забезпечення учасників торгів можливістю укладати біржові контракти на умовах відкладеного виконання", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що укладання біржових контрактів з датою розрахунків 30.06.2017 року буде можливо після повного відновлення роботи клірингово-розрахункової інфраструктури ринку цінних паперів України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український фондовий ринок фактично припинив роботу з-за масованої хакерської атаки. Старт торгів на фондовому ринку був відкладений до моменту відновлення розрахункової інфраструктури ринку цінних паперів.