ua en ru

Українські відомства зобов’язали враховувати рекомендації СБ при створенні автоматизованих систем ведення земельного кадастру

Кабінет Міністрів України зобов'язав Мін'юст, Міністерство аграрної політики та продовольства і Державне агентство земельних ресурсів забезпечувати координацію дій під час створення автоматизованих систем ведення державного земельного кадастру та реєстрації прав на нерухоме майно з урахуванням рекомендацій Світового банку. Про це йдеться в дорученні Кабміну за результатами розгляду стану впровадження проекту "Видача державних актів на право власності на землю в сільській місцевості та розвиток системи кадастру", повідомляє прес-служба Держземагенства.
Кабмін також зобов'язав Держземагенство опрацьовувати нормативно-правові акти у сфері земельних відносин разом із Мінагрополітики та проводити консультації із Світовим банком для врахування міжнародного досвіду.
Окрім того, Кабмін має намір здійснювати постійний контроль за станом впровадження проекту протягом всього терміну його дії - аж до червня 2012 р.