ua en ru

Українські тенісисти дізналися суперників на турнірі в Майамі

Українські тенісисти дізналися суперників на турнірі в Майамі Фото: Еліна Світоліна

Відразу три українки стартують з основної сітки турніру

Українські тенісисти дізналися своїх суперників на турнірі WTA кваліфікації Miami Open, який пройде в США стартує 22 березня. Про це повідомляє великий теніс України.

Зокрема, Еліна Світоліна, яка отримала дев'ятий номер посіву, пропукает перше коло, а в другому зустрінеться з переможницею зустрічі між американкою Бетані Маттек-Сендс і Катержиной Синяковой з Чехії.

Леся Цуренко боротьбу на турнірі розпочне матчем проти Беатріс Хаддад-Майя з Бразилії, яка стала однією з тенісисток, що отримала в основну сітку wild card.

Катерина Бондаренко, яка потрапила в основну сітку тільки після відмови брати участь на турнірі Тимеа Бачински, зіграє проти 19-річної власниці wild card з Іспанії Паули Бадосы.

Права виступу на змаганнях добивається і четверта українка - Катерина Козлова, яка свій перший матч проведе сьогодні.

Окрім того, українець Сергій Стаховський у першому раунді відбіркового турніру в Майамі зустрінеться з Ернестом Гулбісом. Це буде вже другий очний поєдинок тенісистів в цьому році: у лютому Стаховський зазнав поразки від Гулбіса в наполегливому матчі в кваліфікації в Роттердамі.

В основній сітці Masters зіграє і перша ракетка України Олександр Долгополов. У першому колі він вийде на корт проти Малека Джазіри з Тунісу.

Нагадаємо, німкеня Анжелік Кербер повернула собі статус лідера рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).