ua en ru

Українська сторона запропонувала ОБСЄ встановити веб-камери у Широкиному

Українська сторона запропонувала ОБСЄ встановити веб-камери у Широкиному Місії ОБСЄ запропонували поставити веб-камери в Широкиному

Представники української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) для запуску процесу демілітаризації Широкиного Донецької обл. запропонували моніторингової місії ОБСЄ встановити веб-камери. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook.

За даними прес-центру АТО, представники спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) напередодні здійснили чергову робочу поїздку в Широкине Донецької області, де обговорювалося питання демілітаризації даного населеного пункту.

"Крім того, було обговорено пропозицію української частини СЦКК про встановлення в цьому населеному пункті веб-камер. Це дозволило б СММ ОБСЄ більш ефективно здійснювати контроль за припиненням вогню", - йдеться в повідомленні.

Нові пропозиції української сторони покликані сприяти припиненню вогню в ШирокиномуПредставники української сторони Сп...

Posted by Прес-центр АТО on 17 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, полк "Азов" назвав ініціативу щодо демілітаризації Широкиного "вкрай небезпечною".