ua en ru

Українська сторона передала для поховання останки загиблих бойовиків

Українська сторона передала для поховання останки загиблих бойовиків Фото: "Евакуація 200" (facebook.com/ato.news)

Останки були знайдені у вересні минулого року

Напередодні Різдва українська сторона передала тіла та останки загиблих бойовиків на тимчасово окуповану територію для поховання. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Передача останків відбулася а контрольному пункті в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" у рамках гуманітарного проекту Збройних сил України "Евакуація 200".

НА ПЕРЕДОДНІ РІЗДВА УКРАЇНСЬКА СТОРОНА ПЕРЕДАЛА ТІЛА ЗАГИБЛИХ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНУ ТЕРИТОРІЮ ДЛЯ ПОХОВАННЯ На КПВВ «С...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 січня 2018 р.

"Була проведена передача останків тіл загиблих, ймовірно, представників незаконних збройних формувань. Вони у вересні минулого року були знайдені пошуковою групою цивільно-військового співробітництва неподалік міста Щастя", - повідомили у штабі.

Українська сторона передала тіла загиблих

НА ПЕРЕДОДНІ РІЗДВА УКРАЇНСЬКА СТОРОНА ПЕРЕДАЛА ТІЛА ЗАГИБЛИХ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНУ ТЕРИТОРІЮ ДЛЯ ПОХОВАННЯ На КПВВ «Станиця Луганська», в рамках гуманітарного проекту Збройних Сил України «ЕВАКУАЦІЯ 200», була проведена передача останків тіл загиблих, ймовірно, представників незаконних збройних формувань. Вони в вересні минулого року були знайдені пошуковою групою цивільно-військового співробітництва неподалік міста Щастя.

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 січня 2018 р.

Нагадаємо, у середині грудня 2017 року самоназвана "Донецька народна республіка" (ДНР) заявила, що передасть знайдені нещодавно останки жертв катастрофи малайзійського Boeing після офіційного запиту влади Нідерландів. "Ми готові передати їх голландської стороні, якщо вони до нас звернуться за цим", - повідомили в ДНР.