ua en ru

Українська делегація 10 серпня вирушить в Нідерланди для розгляду техзвіту за Boeing

Українська делегація 10 серпня вирушить в Нідерланди для розгляду техзвіту за Boeing Фото: Геннадій Зубко

Експерти нададуть рекомендації щодо запобігання таких катастроф у майбутньому

Українська делегація відправиться 10-12 серпня вирушить в Нідерланди для розгляду технічного звіту розслідування катастрофи малайзійського Boeing на Донбасі. Про це журналістам після зустрічі з послом Нідерландів в Україні Кейсом Кломпенхаувером заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, передає кореспондент РБК-Україна.

"10-12 серпня українська делегація відбуває в Нідерланди, де через три дні відбудеться технічна реконструкція по літаку, з тим подіям, які відбулися рік тому і буде розгорнуто взагалі і розглянуто технічний звіт, в якому будуть затверджені коментарі кожної сторони, які брали участь у цьому розслідуванні", - заявив Зубко.

За його словами, також з української сторони будуть надані рекомендації від технічних експертів з "Украероруху", Державіаслужби та Міноборони про запобігання подібних катастроф у майбутньому.

Нагадаємо, матеріали слідства по краху Boeing-777 на Донбасі восени планують передати в Генеральну прокуратуру Нідерландів.