ua en ru

В Україні запрацює сервіс здійснення операцій у сфері поводження з відходами

В Україні запрацює сервіс здійснення операцій у сфері поводження з відходами Фото: Остап Семерак (kmu.gov.ua)

Електронний сервіс буде працювати в частині видачі дозволів на відходи

В Україні з 1 лютого 2018 року в пілотному режимі запрацює електронний сервіс здійснення операцій у сфері поводження з відходами в частині видачі дозволів на відходи. Про це повідомляє прес-служба Мінприроди.

"З 1 лютого 2018 з ініціативи Міністерства екології та природних ресурсів України в пілотному режимі запрацює електронний сервіс здійснення операцій у сфері поводження з відходами в частині видачі дозволів на відходи", - йдеться в повідомленні.

Відповідний наказ був підписаний главою відомства Остапом Семераком на виконання програми діяльності Кабінету міністрів, схваленої постановою ВРУ № 1099-VIII і Національною стратегією управління відходами в Україні до 2030 року.

Зазначено, що впровадження електронного сервісу спростить процедуру отримання адміністративних послуг суб'єктами господарювання, зробить його більш оперативним та відкритим.

Зокрема, це прискорить процес видачі дозволів, дозволить вдосконалити систему ліцензування при наданні дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами.

Нагадаємо, раніше Семерак повідомив, що в Україні почне працювати офіційне представництво Регіонального екологічного центру (РЕЦ) - міжнародної організації, штаб-квартира якої знаходиться в Будапешті.