ua en ru

В Україні вперше відбудеться Парламентська асамблея НАТО

В Україні вперше відбудеться Парламентська асамблея НАТО Фото: Парламентська Асамблея НАТО (facebook.com/natoparliamentaryassembly)

Відповідне рішення було ухвалено на ПА НАТО в Бухаресті 8 жовтня

В Україні вперше відбудеться Парламентська асамблея НАТО в 2020 році. Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко у своєму Facebook.

"Тільки-но отримала смс від голови нашої парламентської делегації в ПА НАТО Ірини Фріз із важливою і прекрасною новиною. Вперше в 2020 році в Україні відбудеться Парламентська Асамблея НАТО. Прекрасна робота нашої делегації ПА НАТО в Бухаресті, де сьогодні було ухвалено це рішення", - написала Геращенко в соцмережі.

Тільки - но отримала смс від голови нашої парламентської делегаціі в ПА НАТО, народного депутата Ірини Фріз з важливою ...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 8 жовтня 2017 р.

Як відомо, Парламентська асамблея НАТО - це міжпарламентська організація країн-членів Альянсу. Асамблея збирається двічі на рік, в її роботі беруть участь законодавці, делеговані національними парламентами за партійними квотами, пропорційним представництву партій у парламентах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Верховної Ради України Андрій Парубій звернувся до президента Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі з проханням розглянути можливість проведення однієї з наступних сесій у Києві.