ua en ru

В Україні стартує виборчий процес у 47 територіальних громадах із 19 областей

В Україні стартує виборчий процес у 47 територіальних громадах із 19 областей Фото: вибори в окремих територіальних громадах

Вибори у цих ОТГ мають відбутися 30 квітня 2017 року

Сьогодні, 11 березня 2017 року, в Україні стартує виборчий процес у 47 окремих територіальних громадах (ОТГ) із 19 областей. Вибори відбудуться 30 квітня, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Зокрема виборчі кампанії стартують у трьох громадах Вінницької області, п’ятьох ОТГ Волинської області, восьми громадах Запорізької області, чотирьох ОТГ Сумської області, трьох окремих громадах Львівської області, чотирьох ОТГ Черкаської області та трьох ОТГ Чернігівської області.

У Чернівецькій, Полтавській, Херсонській, Закарпатські та Кіровоградській областях виборчий процес стартує у двох окремих територіальних громадах.

Ще по одній ОТГ розпочали виборчу кампанію в Донецькій, Івано-Франківській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Рівненській та Харківській областях.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про необхідність розпочати в Україні нову хвилю децентралізації.