ua en ru

В Україні вже створено 239 опорних шкіл, - Зубко

В Україні вже створено 239 опорних шкіл, - Зубко Фото: міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко

Зубко заявив, що громади, які почали працювати над проблемою у 2015 році, вже мають результати

В Україні вже створено 239 опорних шкіл. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, передає "5 канал".

"239 опорних шкіл створено і близько 500 шкіл, які до них приєднані, до яких приїжджає шкільний автобус", - наголосив Зубко.

Зубко додав, що громади, які почали працювати над проблемою в 2015 році, вже досягли певних результатів.

"Ми вважаємо, що ті громади, які стартували у 2015 році, вони за 5 років практично можуть закривати питання не тільки по школах, не тільки по дитячих садках, це і по центрах надання адміністративних послуг і центрах безпеки", - додав віце-прем'єр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Краматорську Донецької області п'ятеро учнів загальноосвітньої школи отруїлися мідним купоросом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

Повідомляється, що 17 травня близько 10:00 в Дитяче територіальне медичне об'єднання міської лікарні №3 Краматорська "швидка" доставила п'ятьох учнів загальноосвітньої школи з ознаками отруєння.