ua en ru

В Україні розробляють електронну систему охорони здоров'я

В Україні розробляють електронну систему охорони здоров'я Фото: Моз та активісти підписали меморандум про e-health

E-health передбачає електронну форму взаємодії між пацієнтами і лікарями

Міністерство охорони здоров'я і представники публічної ініціативи уклали меморандум про співпрацю у розробці ефективної електронної системи охорони здоров'я (e-health), передає кореспондент РБК-Україна.

Документ підписали в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун і голова Державного агентства з питань е-урядування Олег Ковтонюк.

Згідно з меморандумом, сторони об'єдналися заради створення та впровадження комплексної електронної системи взаємодії між пацієнтами, закладами охорони здоров'я та лікарями, а також прозорого розподілу та використання державних коштів.

За словами Супрун, результатом меморандуму має стати підписання "дорожньої карти" запровадження електронної системи, створення єдиних правил доступу до неї та розробка базового програмного забезпечення, необхідного для запуску реформи.

Сьогодні підписали меморандум щодо співпраці в розробці електронної системи охорони здоров'я (e-health)! Про створення ...

Опубліковано Міністерство охорони здоров'я України 25 листопад 2016 р.

Нагадаємо, 9 листопада прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав в. о. міністра охорони здоров'я України Уляну Супрун провести кадрову чистку у відомстві.