ua en ru

В Україні було перевірено 90% доріг, на 28% виявлені недоліки

В Україні було перевірено 90% доріг, на 28% виявлені недоліки Фото: Володимир Гройсман (РБК-Україна)

"Укравтодор" перевірив 487 дорожніх об'єктів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що "Укравтодор" перевірив 487 дорожніх об'єктів, на 28% з них виявлені недоліки. Про це прем'єр повідомив у Facebook.

"У мене немає ніяких ілюзій щодо того, в якому стані дороги в Україні. Є дороги, які не пам'ятають ремонту по десять-двадцять років. Є інші дороги, які спочатку робили неправильно. Я не можу миттєво виправити ситуацію і не звик безвідповідально обіцяти того, що неможливо зробити", - повідомив прем'єр.

Також прем'єр повідомив, що в минулому році встановлено рекорд за обсягом робіт на дорогах за останні десять років. У 2018 році буде збільшено протяжність відремонтованих доріг ще майже вдвічі.

"На сьогоднішній день представники "Укравтодору" перевірили 487 дорожніх об'єктів - 90% від їх загальної кількості. На 28% перевірених об'єктів виявлені недоліки. Усі підрядники, які схалтурили виправлять помилки за власні гроші", - зазначив Гройсман.

У мене немає жодних ілюзій щодо того, в якому стані дороги в Україні. Є дороги, які не пам " ятають ремонту...

Опубліковано Volodymyr Groysman 23 травня 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, президент України Петро Порошенко заявив, що будівництво і капітальний ремонт доріг є одним з пріоритетів держави.