ua en ru

В Україні провели випробування нової безпілотної бронетехніки

В Україні провели випробування нової безпілотної бронетехніки Фото: Олександр Турчинов розповів про випробування нової безпілотної бронетехніки

Створення сучасної безпілотної техніки є одним із важливих напрямків діяльності оборонних підприємств України

В Україні сьогодні, 9 грудня 2016 року, на полігоні Гончарівське Чернігівської області провели випробування нової безпілотної техніки наземного та повітряного використання. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Ради національної безпеки та оборони України.

"Безпілотні технології - це дуже важливий напрямок розвитку озброєння та військової техніки для наших Збройних сил. Вони дозволяють виконувати широкий комплекс розвідувальних та бойових завдань, при цьому, що для нас дуже важливо, зберігають життя військовослужбовців", - сказав секретар РНБО Олександр Турчинов.

Він також додав, що питання створення сучасної безпілотної техніки стало одним із важливих напрямків діяльності для оборонних підприємств України.

Зокрема, сьогодні відбулися випробування безпілотного багатофункціонального мінібронетранспортера "Фантом", який вже раніше був представлений "Укроборонпромом".

"Я сподіваюсь, що ті результати, які ми сьогодні одержали на полігоні, найближчим часом будуть підтверджені в бойових умовах", - зазначив Турчинов.

В Україні провели випробування нової безпілотної бронетехнікиВ Україні провели випробування нової безпілотної бронетехнікиВ Україні провели випробування нової безпілотної бронетехнікиВ Україні провели випробування нової безпілотної бронетехнікиВ Україні провели випробування нової безпілотної бронетехнікиВ Україні провели випробування нової безпілотної бронетехнікиВ Україні провели випробування нової безпілотної бронетехніки

Фото: випробування нової безпілотної бронетехніки

Нагадаємо, раніше в Україні пройшли випробування вантажного безпілотника.