ua en ru

В Україні минулого тижня майже 200 тис. людей захворіли на ГРВІ

В Україні минулого тижня майже 200 тис. людей захворіли на ГРВІ Фото: вихователь у респіраторній масці (Віктор Гурняк / УНІАН)

Епідемічний поріг грипу та ГРВІ не перетнула жодна з областей

Минулого тижня в Україні 191 тис. людей захворіли на ГРВІ. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я (МОЗ).

"Тим часом активність грипу в країні залишається низькою. Епідемічний поріг грипу та ГРВІ не перетнула жодна з областей. Смертей через ускладнення від грипу також не було", - зазначають у повідомленні.

Усім, хто захворів, у МОЗ радять залишатися вдома і дотримуватися постільного режиму.

Швидку радять викликати при першій же появі небезпечних ознак, таких як задишка, кровохаркання, біль за грудиною, зниження тиску, порушення свідомості, судоми тощо.

191 тис. людей захворіли на ГРВІ в Україні минулого тижня. Одужуйте якнайшвидше! Тим часом активність грипу в країні з...

Опубліковано Міністерство охорони здоров'я України 7 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 28 листопада у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що близько 10% медичних виробів і препаратів у країнах, що розвиваються є підробленими. Найбільш поширеними неліцензійними чи неякісними медичними препаратами є ліки проти малярії і антибіотики.