ua en ru

В Україні призупинили видачу закордонних паспортів в центрах "Паспортний сервіс"

В Україні призупинили видачу закордонних паспортів в центрах "Паспортний сервіс" Фото: в Україні призупинив роботу сервіс видачі закордонних паспортів

Зазначено, що закордонні паспорти та ID-картки можна оформити в територіальних підрозділах ДМС України

Державне підприємство "Документ" ("Паспортний сервіс"), яке займається оформленням закордонних паспортів і рядом інших послуг, призупинило оформлення і видачу закордонних паспортів та ID-карт . Про це повідомляється на сайті ДП "Документ".

"З технічних причин в усіх центрах "Паспортний сервіс" оформлення та видача закордонних паспортів і ID-карток не здійснюється", - йдеться в повідомленні на сайті.

Зазначено, що закордонні паспорти та ID-картки можна оформити в територіальних підрозділах ДМС України.

В Україні призупинили видачу закордонних паспортів в центрах "Паспортний сервіс"Фото: повідомлення на сайті ДП "Документ"

Нагадаємо, раніше голова прес-центру Державної міграційної служби Сергій Гунько розповів, що після того, як Європарламент 6 квітня проголосував за надання безвізового режиму для України, в підрозділах державної Міграційної служби підвищеного ажіотажу з оформлення закордонних паспортів не спостерігалося.

Голова прес-центру також не впевнений, що зупинка сервера, через яку став недоступним сайт "Паспортного сервісу", пов'язана з новиною про безвізовий режим.