ua en ru

В Україні планують створити "рибний патруль"

В Україні планують створити "рибний патруль" Фото: Олексій Павленко

"Рибний патруль" створюватимуть за аналогом до новоствореної поліції

В Україні за аналогом до новоствореної поліції планують створити "рибний патруль". Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко на своїй сторінці у Facebook.

"На Кабмін подано проект нової структури органів рибоохорони. Після схвалення, найближчим часом, вже у січні ми зможемо запустити нову рибінспекцію. Основна ідея - створити "рибний патруль", за аналогом до новоствореної поліції - абсолютно нові кадри, з новою технікою - човнами, тепловізорами", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив Павленко, співробітники нового органу пройдуть спеціальне навчання, атестацію та відкритий конкурсний відбір. В рамках існуючого бюджету буде збільшено зарплату до 4-6 тисяч за рахунок оптимізації структури адмінперсоналу.

"Завдяки реформі нинішня рибоохорона перетвориться на прозору сервісну службу із якісно-іншими стандартами роботи. Разом з тим стане у нагоді досвід колег з МВС", - зазначив Павленко.

На Кабмін подано проект нової структури органів рибоохорони. Після схвалення, найближчим часом, вже у січні ми зможемо ...

Posted by Олексій Павленко on 30 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держрибагентство має намір зробити любительську риболовлю платною.