ua en ru

В Україні очікується погіршення погодних умов 16-19 січня

В Україні очікується погіршення погодних умов 16-19 січня Фото: в Україні очікується погіршення погодних умов

По всій території України йтиме сильний сніг

В Україні 16-19 січня очікується погіршення погодних умов: сильний сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України.

Так, 16 січня вночі та вранці у північних областях очікується сильний сніг та хуртовини, у центральних областях сильний мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь. 17-19 січня в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, 18-19 січня в Харківській і Сумській областях сильні, місцями дуже сильні снігопади, хуртовини, снігові замети; в Запорізькій, Херсонській, Донецькій і Луганській областях місцями сильний мокрий сніг та дощ, ожеледь, налипання мокрого снігу.

У Києві також очікується сильний сніг, на дорогах ожеледиця. За прогнозом Українського гідрометцентру, 16 січня очікується погіршення погодних умов. Зокрема, вночі та вранці сильний сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця.

Крім того, як повідомляють синоптики, 17 січня також очікується невеликий сніг та ожеледь на дорогах.

Правоохоронці рекомендують водіям під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними за кермом.

Нагадаємо, рівень захворюваності на грип і гостру респіраторну вірусну інфекцію (ГРВІ) в Києві може досягти епідеміологічного порогу в наступний четвер, 21 січня 2016 року.