ua en ru

В Україні до охорони порядку на День Незалежності залучать близько 15 тис. правоохоронців

В Україні до охорони порядку на День Незалежності залучать близько 15 тис. правоохоронців Фото: Сергій Яровий (mvs.gov.ua)

У Києві порядок будуть забезпечувати близько 7 тис. правоохоронців

В Україні до охорони порядку на День Незалежності залучать близько 15 тис. працівників поліції, Національної гвардії, Держприкордонслужби та ДСНС. Про це на нараді керівництва МВС та Національної поліції повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає прес-служба Нацполіції.

За словами Ярового, 23-24 серпня 2017 року публічний порядок та безпеку в Україні будуть забезпечувати близько 15 тис. правоохоронців. У Києві в ці дні до охорони порядку залучать близько 7 тис. осіб: 23 серпня в столиці будуть патрулювати 1,4 тис. правоохоронців, а 24 - 4,5 тис.

"Для проведення публічних заходів під час святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України МВС буде залучати всі свої підрозділи - Національну поліцію, Національну гвардію, Держприкордонслужбу, Держслужбу з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби", - зазначив Яровий.

За словами голови Національної поліції Сергія Князєва, основою злагодженої роботи правоохоронців під час свят є правильно поставлені задачі та їхнє чітке виконання.

"Національна поліція повністю готова до проведення свят 23 і 24 числа і має достатньо сил, засобів і навичок, щоб гарантувати безпеку українців і гостей країни в ці дні", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в параді з нагоди Дня Незалежності візьме участь 231 іноземний військовий. Генеральна репетиція параду відбудеться сьогодні, 22 серпня.