ua en ru

В Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії, - Гройсман

В Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

У жовтні автоматично розрахують розмір допомоги на опалювальний сезон

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії. Про це він повідомив в Facebook.

"В Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії. В жовтні управління соціального захисту населення автоматично розрахують розмір допомоги на опалювальний сезон всім тим, кому в травні цього року субсидія була перепризначена на новий період - 2017-2018 рік", - заявив Гройсман.

За його словами, ніяких документів або довідок субсідіантам повторно не потрібно подавати або доносити. Програма житлових субсидій максимально спрощена.

"Заява і Декларацію про доходи заново необхідно було подати лише сім'ям, які: орендують приміщення; мають зміни в складі сім'ї - хто прописався або виписався за останній рік; хочуть отримати субсидію на тверде паливо", - резюмував прем'єр.

Напередодні початку опалювального сезону все більше актуалізується тема субсидій. Відповідно, у вас з'являється все біль...

Опубліковано Volodymyr Groysman 6 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман сподівається на якнайшвидший розгляд і прийняття держбюджету-2018.