ua en ru

По Україні оголошено штормове попередження на 1 лютого

По Україні оголошено штормове попередження на 1 лютого Фото: по Україні оголошено штормове попередження на 1 лютого

На дорогах північних, північно-східних та центральних областей місцями ожеледиця

По Україні оголошено штормове попередження на завтра, 1 лютого 2016 року, місцями ожеледиця. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"1 лютого на дорогах північних, північно-східних та центральних областей місцями ожеледиця, вранці та вдень у Карпатах і на Закарпатті місцями сильні опади, переважно у вигляді мокрого снігу", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, зазначається, що 1-3 лютого на річках басейну Прип'ятi в межах ВолинськоЇ областi очікується продовження підйому рівнів води.

"1-3 лютого на рiчках басейну Прип'ятi в межах ВолинськоЇ областi очiкується продовження пiдйому рiвнiв води на 0,1-0,3 м над рiвнями 31 сiчня на 8 год. Мiсцями можливий вихiд води на заплаву. Подальше руйнування льодових явищ, мiсцями льодохiд, при цьому можливе формування заторiв льоду з рiзкими коливаннями рiвнiв води", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДСНС попереджає про можливе сходження лавин у Івано-Франківській області 1 лютого.

"1 лютого у високогір'ї Івано-Франківської області зберігається підвищена лавинна небезпека (III ступінь)", - йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.