ua en ru

В Україні через негоду залишаються знеструмленими 128 населених пункти у 5 областях

В Україні через негоду залишаються знеструмленими 128 населених пункти у 5 областях Фото: снігопад в Україні

Проїзд на автодорогах державного та регіонального значення забезпечено

В Україні станом на ранок 15 листопада 2016 року через негоду залишаються знеструмленими 128 населених пункти у 5 областях. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7 годину 15 листопада залишаються знеструмленими 128 населених пункти у 5 областях, а саме: Тернопільська - 51 н.п., Хмельницька - 35 н.п., Івано-Франківська - 22 н.п., Чернівецька - 11 н.п. та Львівська - 9 н.п.. До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що проїзд на автодорогах державного та регіонального значення забезпечено.

"Станом на 7 годину 15 листопада продовжуються роботи по розчистці доріг місцевого значення у чотирьох областях, де ускладнений проїзд до 196 населених пунктів, а саме: Хмельницька область - до 83 н.п., Тернопільська область - до 55 н.п., Івано-Франківська область - до 53 н.п. та Рівненська область - до 5 н.п", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян запропонував керівникам обласних адміністрацій і поліції штрафувати водіїв великогабаритного автотранспорту за безконтрольний рух на літній і зношеній гумі в негоду.