ua en ru

В Україні кількість постраждалих від отруєння сурогатним алкоголем досягло 85

В Україні кількість постраждалих від отруєння сурогатним алкоголем досягло 85 Фото: в Україні збільшилася кількість постраждалих від отруєння алкоголем

У Харківській області внаслідок отруєння алкоголем загинули 29 осіб

В Україні кількість постраждалих від отруєння сурогатним алкоголем досягло 85 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

"Станом на 9:00 4 жовтня 2016 року в країні зареєстровано 85 випадків отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, з них 40 випадків завершились летально", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Харківській області кількість постраждалих від отруєння фальсифікованим небезпечним алкоголем становила - 66 осіб, із них померло - 29 осіб. За даними судово-медичної експертизи у 23 померлих виявлено метиловий спирт.

Крім того, зазначається, що ситуація з отруєнням сурогатним алкоголем у Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях не змінилася.

"Житомирська область (м. Бердичів): отруїлося - 3 особи, померла 1 особа; Донецька область (м. Лиман): отруїлося - 9 осіб, з них 5 померло; Миколаївська область ( м. Миколаїв): отруїлося та померло - 5 осіб; Луганська область:(м. Рубіжне): отруїлося та померло - 2 особи", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора повідомлялося про 81 випадок отруєння сурогатним алкоголем на території держави.