ua en ru

В Україні активізувалися шахраї, які ошукують вкладників неплатоспроможних банків

В Україні активізувалися шахраї, які ошукують вкладників неплатоспроможних банків Фото: вкладникам банків пропонують свої послуги шахраї

Неперевірені компанії стали наполегливо пропонувати свої послуги по швидкому поверненню грошей з неплатоспроможних банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) попереджає про активізацію шахраїв, які пропонують свої послуги в сприянні позачергового повернення грошей з неплатоспроможних банків. Інформація про це розміщена на сторінці фонду.

У повідомленні говориться, що, зокрема, з такого роду пропозиціями до клієнтів банку "Укрінбанк" почали наполегливо звертатися різні юридичні фірми і фінансові компанії.


Уповноважена особа фонду на ліквідацію ПАТ "Укрінбанк" Ірина Біла звертає увагу вкладників на те, що якогось іншого способу повернення розміщених в неплатежеспособном банку гарантованих вкладів або задоволення кредиторських вимог, крім пред'явлення цих вимог в рамках процедури ліквідації "Укрінбанк", не існує Крім того, ця процедура прописана в Законі України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за даними ФГВФО виплати вкладникам банку "Хрещатик" розпочнуться орієнтовно 12 травня 2016 року.