ua en ru

В Україні за 4 місяці ліквідували понад 100 звалищ

В Україні за 4 місяці ліквідували понад 100 звалищ Фото: Остап Семерак

Донецька та Луганські області демонструють 100% виконання

В Україні за 4 місяці ліквідували понад 100 звалищ. Про це написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

"Завдяки роботі електронного сервісу www.ecomapa.gov.ua вдалося прибрати понад сотню сміттєзвалищ по всій Україні. А це - майже 40% сміттєзвалищ, дані про наявність яких зазначені українцями на карті. Так, це - лише перші результати 4-м місячної роботи інтерактивної мапи сміттєзвалищ", - поінформував міністр.

За його словами, найактивніше прибирають сміттєзвалища у Київській, Дніпропетровській, Харківській, Миколаївській та Житомирській областях. При цьому серед найпасивніших – Одеська, Полтавська, Херсонська, Львівська області та м. Київ.

Семерак підкреслив, що Донецька та Луганські області демонструють 100% виконання.

Гарні новини! Good news! Завдяки роботі електронного сервісу www.ecomapa.gov.ua вдалося прибрати понад сотню сміттєзв...

Опубліковано Остапом Семераком 16 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше міністр повідомив, що органи місцевого самоврядування не мають інформації про звалища, які є на їх території. З 30 тисяч таких об'єктів тільки п'ята частина - паспортизовані.