ua en ru

В Україні 10 років будують завод з виробництва боєприпасів

В Україні 10 років будують завод з виробництва боєприпасів Фото: в Україні 10 років будують завод з виробництва боєприпасів

На даний момент здані кілька цехів заводу

Корпорація "Таско" десятий рік будує завод з виробництва боєприпасів в Україні, на даний момент здані кілька цехів. Про це розповів президент корпорації Валерій Павлюков, передає "Слово і Діло".

Так, зараз корпорація "Таско", сформована українськими підприємствами і конструкторськими бюро, займається артилерійськими боєприпасами.

Тим не менш, Павлюков заявив, що повноцінного виробництва боєприпасів в Україні досі немає. На даний момент існує ряд моментів, який не сприяє розвитку боєприпасної галузі.

"У нас все скуто. Можливості експорту дають лише 5 підприємств, які входять в "Укроборонпром". І якщо раніше це було 3% комісійних, то зараз це 11-13% і вище. Ні одна фірма, нормальний виробник озброєння, не зможе вийти на ринок, конкурувати, якщо з неї будуть брати такі побори", - розповів Павлюков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що державний концерн "Укроборонпром" може отримати дозвіл брати участь у тендерах поставок для Північноатлантичного альянсу.