ua en ru

Керівництво Мінфіну зустрілося з представниками місії МВФ

Керівництво Мінфіну зустрілося з представниками місії МВФ Фото: Оксана Маркарова (minfin.gov.ua)

Оксана Маркарова зустрілася з представниками місії МВФ

В.о. міністра фінансів Оксана Маркарова провела зустріч з делегацію МВФ на чолі з керівником місії Роном ван Роденом та постійним представником МВФ в Україні Йостою Люнгманом, повідомила прес-служба Мінфіну.

Метою зустрічі було обговорення основних аспектів провадження економічної політики країни. Сторони також розглянули подальші кроки в рамках двосторонньої співпраці, включаючи можливість отримання фінансової допомоги для збереження та підтримки макроекономічної стабільності.

У зустрічі також взяли участь заступники міністра фінансів Юрій Гелетій, Сергій Верланов та Юрій Джигир, урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Юрій Буца та директор Департаменту державного бюджету Володимир Лозицький.Керівництво Мінфіну зустрілося з представниками місії МВФ

Фото: зустріч Мінфіну та місії МВФ (minfin.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні сьогодні починає роботу місія МВФ. Місія буде перебувати в країні до 19 вересня, очікується, що сторони обговорять останні економічні події, економічну політику та подальші кроки.

Як заявив голова Національного банку України Яків Смолій, НБУ розраховує на позитивний результат переговорів з Міжнародним валютним фондом після завершення роботи місії.