ua en ru

Україна виділить ще 4 млрд гривень на реалізацію транспортного коридору Балтія - Чорне море

Україна виділить ще 4 млрд гривень на реалізацію транспортного коридору Балтія - Чорне море Фото: Славомир Новак (РБК-Україна)

Раніше на реалізацію транспортного коридору Балтія - Чорне море Україна виділила 800 млн гривень

На проект Go Highway по реалізації транспортного коридору Балтія - Чорне море в 2018 році додатково виділять 4 млрд гривень. Про це під час підсумкової річної прес-конференції Міністерства інфраструктури України в. о. голови Державного агентства автомобільних доріг України "Укравтодор" Славомір Новак, передає кореспондент РБК-Україна.

"Мені приємно, що в 2017 році проект Go Highway ми почали реалізовувати завдяки додатковому фінансуванню уряду в розмірі 800 млн гривень. В наступному році ми направимо на цей проект додатково 4 млрд гривень фінансування", - повідомив Новак.

Зазначимо, що Go Highway - це проект транснаціонального транспортного коридору, в рамках якого планується з'єднати українські чорноморські порти Миколаїв та Одеса з польським Гданськом на Балтійському морі.

Нагадаємо, наприкінці липня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомляв, що Кабінет міністрів України виділив 800 млн гривень на будівництво транспортного коридору Балтія - Чорне море Go Highway.